Digitalt møte for foresatte til årets avgangselever!

Bidra til at årets avgangselever får en trygg og inkluderende feiring! Vi inviterer til et digitalt møte onsdag 29. mars kl. 19.00-20.15. 

Glade ungdommer i sommerkveld - Klikk for stort bilde Simon Maage/Unsplash

Snart er årets feiring i gang, og mange av ungdommene våre har store forventninger. Vi unner dem å ha en minnerik og god avslutning på 13 års skolegang. Det får vi best til sammen. På møtet får du tips og råd om hvordan du som foresatt, kan bidra til at ungdommen din får en god feiring. Vi skal snakke om inkludering, høre ungdommenes egne ønsker for feiringen og hva foresatte kan bidra med. I tillegg skal vi innom hva som er lovlig, trygt og trafikksikkert. 

Bidragsytere på møtet, er fylkesråd for utdanning og kompetanse, Heidi Westbye Nyhus, russens hovedstyre ved Erle Kåråsen Lunde og Marte Bucher Johannessen, Trygg trafikk ved Hans Martin Sørensen, politiet ved Jan Kevin Brunvoll, helsesykepleier Tone Lise Jakobsen og ombudet. 

Det er mulig å følge arrangementet gjennom vårt facebook-arrangement: https://fb.me/e/4fH2FzILk  og på vår nettside www.viken.no. Lenke til møtet, legges ut nærmere tidspunktet.