ENDELIG: Yrkesfag og Toppidrett - Nye muligheter på St. Olav fra høsten

På Salg, Service og Reiseliv - Toppidrett ønsker vi å tilby deg som driver aktiv idrett, muligheten til å kombinere din satsing på idrett med en yrkesfaglig utdanning. Endelig kan du få fagbrev og ha fokus på idretten samtidig!

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Har du motivasjon, vilje og lyst skal vi sørge for at du som elev på St.Olav får sjansen til å satse for fullt. Du får ta del i den unike toppidrettskompetansen som skolen besitter, og etter to år på skolen kan du enten fortsette din utdanning som lærling innenfor salgs-, reiseliv- eller sikkerhetsbransjen, eller alternativt ta et 3. påbyggingsår til generell studiekompetanse.

Tilbudet organiseres ved at det frigjøres timer gjennom faget yrkesfaglig fordypning på Vg1 og Vg2 slik at du kan få tid og rom i skolehverdagen, gjennom toppidrettsfaget, til å fordype deg i for eksempel ishockey, fotball, håndball, innebandy, svømming, motorsport, friidrett. Mulighetene er uendelige.

Våre lærere legger til rette for et tett samarbeid mellom deg som utøver, dine trenere og ditt idrettslag, og vi har i tillegg en rekke samarbeidprosjekter med klubber, lokale bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører som gjør at vi også kan tilby en spennende og praksisrettet skoledag som kombinerer fag med dine interesser. 

St.Olav vet, gjennom sin lange erfaring med unge toppidrettsutøvere, at du som idrettsutøver trenger fleksibilitet i hverdagen, og vi som skole vil selvsagt sikre at du lykkes både faglig og i idretten. Vi setter ikke bare deg som utøver, men deg som et helt menneske, i sentrum.

Du søker deg inn på ordinært Salg, Service og Reiseliv (SSR) i Vigo. Du skal deretter fylle ut en egen Forms som du vil finne på skolens nettside hvor du spesifiserer at det er SSR Toppidrett du ønsker.

Sjekk ut filmen om SSR!

Til toppen