Viken-illustrasjon: Trygg arbeidsplass. Mange arbeider sammen på et rundt bord.

Snart skal elevene velge hva slags programfag de skal ha neste skoleår. I den forbindelse, ønsker vi velkommen til et digitalt informasjonsmøte. Her vil utdanningsleder og rådgivere informerer om elevenes valgmuligheter, og også si noe om programfagenes betydning for valg av høyere utdanning. 

 

For de to kommende ukene er skolen satt på rødt smittevernnivå. Oppmøteplaner, romfordeling og fagdagsoversikt er lagt ut i Teams for elever. 

Vi håper både elever, foresatte og ansatte får en god oppstart på 2022 i alle fall!

Blått hjerte på rosa bakgrunn

Hvis du skulle trenge å komme i kontakt med noen i juleferien, finner du en oversikt her (PDF, 159 kB).

   

 

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

 

Gammel bokpresse

"Fordi bøker kan føre oss til steder vi aldri har vært før"

For en uke dette kommer til å bli! St. Olav bugner av litteratur i utallige varianter denne uka, det blir morsomt, lærerikt og en annerledes uke for alle elever og ansatte. 

  

 

Blide elever

Bli elev hos oss på St. Olav vgs, da vel! Hos oss jobber vi ut fra vår visjon: I sentrum for læring og vekst. Den er utarbeidet i samarbeid mellom personalet og elevrådet. I tillegg ligger våre verdier i bunnen for det vi gjør hver dag - Raus, nytenkende og samskapende.

    

Foredragsholder i aula

Torsdag 16. september, var Markedspartner her, i tillegg til Sarpsborg næringsforening. Det var interessant og lærerikt, og gir et innblikk i muligheter som ligger der fremme for elevene våre!

 

Det er nå sendt ut invitasjon til foreldremøte for alle på Vg1. Disse er sendt som ranselpost.
Alle foreldremøter starter i aulaen på skolen. Du finner den rett innenfor hovedinngangen. 

Foreldremøter VG1 - Studiespesialiserende: tirsdag 14.09, kl 17.00

Foreldremøte VG1 - Salg, Service og Reiseliv: Onsdag 15.09, kl 17.00

Foreldremøte VG1 - Idrett: Onsdag 15.09, kl 18.00

Kvinne i badedrakt stuper ut i sjøen, Stryn.

Vi vil ønske alle våre elever en herlig sommer, endelig er det muligheter for litt mer sosialt samvær. Ta vare på deg selv og hverandre! Skolens kontor er bemannet hele sommeren, og første skoledag etter ferien er onsdag 18. august.

 

Til toppen