Andre skoledag feiret ansatte og elever sammen at skolen har startet igjen! Det ble en super festival med masser av is, konkurranser, konsert og strandmoro. Klikk deg inn for å se bildegalleriet. 

Kvinne sitter med ryggen til og ser på utsikten, Hornindalsrokken

 Da er endelig sommeren her, bruk den godt til aktiviteter og avslapning! Nyt soldagene, husk solkrem og lad batteriene til vi møtes i August. Relevant informasjon angående skolestart og annet du måtte lure på, legges ut her på nettsiden vår i løpet av sommeren. Følg med! 

Jente med vannmelon

"Vi-dagene" står for "vi på St. Olav".

Tirsdag-torsdag den siste skoleuka har vi planlagt et mangfold av aktiviteter som elevene kan velge mellom, alt fra ulike ballsporter, film, trykking på klær, strikking og sying, andre idrettsaktiviteter, til matlaging, teater og sang.

Med dette ønsker vi å skape samhold, engasjement og livsmestring blant elevene våre, og avslutte skoleåret på en god måte.

Russebuss

Fra 30. mars til 27. april gjennomfører Statens vegvesen teknisk kontroll av russekjøretøy. Godkjent kontroll gir en godkjenningsoblat til frontruta.

Skal du søke videregående skole? Vi på St.Olav tilbyr Studiespesialiserende, Idrett og Salg, service og Reiseliv, nå også med toppidrettsmulighet på yrkesfag. Vi har også samarbeid med Securitas, slik at man som elev kan ta nasjonal vekterutdanning mens du går på St. Olav! I tillegg er vi eneste skole i gamle Østfold som tilbyr et rent toppidrettstilbud. Les mer om skolens tilbud her!

Onsdag 02.02 er alle ungdomsskoleelevene i Sarpsborg invitert til utdanningsmesse for videregående skoler i området. Vi er selvfølgelig på plass og gleder oss til å treffe mange nye elever! 
På grunn av smittevernsregler, kan ikke foresatte delta på messen. Det vil bli satt opp egne informasjonsmøter i uke 7, hvor alle er hjertelig velkommen til å se på skolen vår og stille spørsmål. 

Viken-illustrasjon: Trygg arbeidsplass. Mange arbeider sammen på et rundt bord.

Snart skal elevene velge hva slags programfag de skal ha neste skoleår. I den forbindelse, ønsker vi velkommen til et digitalt informasjonsmøte. Her vil utdanningsleder og rådgivere informerer om elevenes valgmuligheter, og også si noe om programfagenes betydning for valg av høyere utdanning. 

 

For de to kommende ukene er skolen satt på rødt smittevernnivå. Oppmøteplaner, romfordeling og fagdagsoversikt er lagt ut i Teams for elever. 

Vi håper både elever, foresatte og ansatte får en god oppstart på 2022 i alle fall!

Blått hjerte på rosa bakgrunn

Hvis du skulle trenge å komme i kontakt med noen i juleferien, finner du en oversikt her (PDF, 159 kB).

   

 

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

 

Til toppen