Blide elever

Bli elev hos oss på St. Olav vgs, da vel! Hos oss jobber vi ut fra vår visjon: I sentrum for læring og vekst. Den er utarbeidet i samarbeid mellom personalet og elevrådet. I tillegg ligger våre verdier i bunnen for det vi gjør hver dag - Raus, nytenkende og samskapende.

    

Foredragsholder i aula

Torsdag 16. september, var Markedspartner her, i tillegg til Sarpsborg næringsforening. Det var interessant og lærerikt, og gir et innblikk i muligheter som ligger der fremme for elevene våre!

 

Det er nå sendt ut invitasjon til foreldremøte for alle på Vg1. Disse er sendt som ranselpost.
Alle foreldremøter starter i aulaen på skolen. Du finner den rett innenfor hovedinngangen. 

Foreldremøter VG1 - Studiespesialiserende: tirsdag 14.09, kl 17.00

Foreldremøte VG1 - Salg, Service og Reiseliv: Onsdag 15.09, kl 17.00

Foreldremøte VG1 - Idrett: Onsdag 15.09, kl 18.00

Kvinne i badedrakt stuper ut i sjøen, Stryn.

Vi vil ønske alle våre elever en herlig sommer, endelig er det muligheter for litt mer sosialt samvær. Ta vare på deg selv og hverandre! Skolens kontor er bemannet hele sommeren, og første skoledag etter ferien er onsdag 18. august.

 

Vitnemål og kompetansebevis

Lurer du på når du får se karakterene dine, kan hente vitnemålet eller kompetansebeviset ditt? Les videre, så får du svar på det du lurer på. Har du fortsatt spørsmål etter det, kan du kontakte oss på telefon eller mail. 

Russetid og smittevern er  en vanskelig kombinasjon. Kommunen gir her noen gode råd og tilbud til russen, slik at alle kan ha en trygg og god russefeiring! Aktuelt for både russ og foresatte. 

 

1.mars er fristen for å søke til videregående skoler. Hvis du som elev eller forelder er usikker, kan vi anbefale en titt på vårt samlede utdanningstilbud i denne brosjyren. Brosjyre St. Olav vgs (PDF, 33 MB)

Vi tar gjerne en prat med deg hvis du lurer på noe! 

 Alle videregående skoler i Sarpsborg kommune skal fortsette på RØDT smittevernnivå til og med 18.12. I denne artikkelen finner du oversikt over oppmøte for elever fram til juleferien. 

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol

 Fra tirsdag 01.12.20 skal vi ha driftspersonalet tilbake på skolen igjen, og med dette er vi over på "ordinært" RØDT nivå. Det vil si at det blir oppmøte for en del elever fra tirsdag og ut uke 49. Bakgrunnen for dette finner du i denne artikkelen. Plan for oppmøte er lagt ut i elevenes Teams-kanal.

Sarpsborg kommune innfører rødt nivå på de videregående skolene fra tirsdag 24.11. Fordi et stort antall av våre lærere og driftspersonale er satt i karantene, har områdedirektør i Viken i samarbeid med skolen bestemt at vi må flytte all opplæring til digitale flater. 
 

Til toppen