De beste ønsker til deg!

Nytt år, nye muligheter har du kanskje hørt før? Mulig en uttrykksmåte som har blitt overbrukt og tapt sitt selvstendige innhold, men allikevel er det noe med det. Her får du noen ord på veien og tips om du trenger noen å prate med.

Hvit låve i landskap med grønn eng, fargerik himmel og svarte fugler - Klikk for stort bilde Alain Audet, Pixabay

Dagen i går får vi ikke gjort noe med, dagen i morgen vet vi ingenting om, men dette øyeblikket kan vi påvirke og gjøre hva vi vil med! Vi tar mange valg hver eneste dag som får konsekvenser for oss, både positive og negative. Velg det som er rett for deg, som gir deg noe - den gode følelsen inne i brystet hvor alt bare stemmer. Velg det som gjør det glad, omgi deg med mennesker som gir deg den energien du trenger påfyll av, eller velg å være litt alene om du har behov for det. Noen ganger kan himmelen over oss føles grå med tordenskyer, andre ganger lett overskyet, og vi har dager hvor himmelen akkurat der du er føles gnistrende lysblå med strålende solskinn. 

Trenger du noen å snakke med, er Bettan på kjøkkenet hver dag, henne kan du avtale samtaletid med. Vi har også to fantastiske helsesykepleiere som er til stede flere ganger i uken. Bruk de om du har behov, de er her for deg!

Ønsker deg alt godt i det nye året! 

Til toppen