LITTERATURUKA ER I GANG!

"Fordi bøker kan føre oss til steder vi aldri har vært før"

For en uke dette kommer til å bli! St. Olav bugner av litteratur i utallige varianter denne uka, det blir morsomt, lærerikt og en annerledes uke for alle elever og ansatte. 

Gammel bokpresse - Klikk for stort bildeMari fra Elevtjenesten ønsker velkommen til Litteraturuka! Lise Lotte Westli   

Dette blir så gøy! Digital labyrint, høytlesing novelle, magnetpoesi, bokbad med forfatterne Helga Flatland og Jan-Erik Fjell, Kahoot i storefri - "Gjett forfatteren", skriv 6ords-novelle, ordsky, prøv en lesestol, og sist men ikke minst mordmysteriet! som skal løses i løpet av uka er noe av det som skal skje. 

Norskseksjonen har virkelig stått på, og med bidrag av gode hjelpere er det nå koselige og innbydende samlingspunkter rundt omkring i skolebygget. Sjekk de ut!

Forfatter Helga Flatland - Klikk for stort bildeForfatter Helga Flatland Wikipedia.org    Forfatter Jan-Erik Fjell - Klikk for stort bildeForfatter Jan-Erik Fjell Wikipedia.org    

 

 

 

 

 

 

 

 

Skolen skal gi elevene historisk og kulturell innsikt og forankring, og bidra til at hver elev kan ivareta og utvikle sin identitet i et inkluderende og mangfoldig fellesskap.  

Skolen skal bidra til at elevene blir nysgjerrige og stiller spørsmål, utvikler vitenskapelig og kritisk tenkning og handler med etisk bevissthet. 

Skolen skal la elevene utfolde skaperglede, engasjement og utforskertrang, og la dem få erfaring med å se muligheter og omsette ideer til handling. 

Skolen skal gi elevene mulighet til å medvirke og til å lære hva demokrati betyr i praksis.  

Overordnet del – verdier og prinsipper for grunnopplæringen (udir.no) -  

 

Bokpyramide - Klikk for stort bildeInngangsparti Lise Lotte Westli     Bord og stoler i gangen på skolen - Klikk for stort bildeKreativ aktivitet Lise Lotte Westli     

Til toppen