Variert og lærerikt

Vi snakker om Fagdager, en hel dag hvor man skal jobbe med ett fag. God planlegging, engasjement og motiverte lærere, kan gjøre disse dagene til noe helt annet enn ordinære undervisningsdager. 

Blodsukkertest, elever i klasserom - Klikk for stort bildeBlodsukkertest Lise Lotte Westli  

Her kommer en bildekavalkade fra gårsdagens fagdag, så det går an å få et innblikk i noe av det som ble gjennomført denne runden.

En gruppe med idrettselever ble delt i fire. En gruppe spiste vanlig frokost, en spiste skolebrød og drakk brus, en drakk kun energidrikk, og den siste inntok ingenting. Måling av blodsukker ble gjort, så var det ut i Sarpsborghallen for å ha aktiviteter. Styrketrening, håndball, fotball, kanonball mm. Avslutningsvis en økt med lesing, hvor de skulle få med seg mest mulig - da begynte de som ikke hadde spist frokost og slite... Morsom læring med dette eksperimentet! 

En annen gruppe (Rettslære) var i Sarpsborg tingrett. 

Markedsføring og ledelse 2 var i Oslo. Omvisning på Høyskolen Kristiania, Julemarked i Spikersuppa (Jul i Vinterland), Operataket og Munch-museet var en del av opplegget denne dagen.

Fremmedspråk Kinesisk, hadde matlaging på planen, det ble produsert både dumplings og kyllingwok med grønnsaker på kinesisk vis, resultatet var nydelige retter som elevene og noen heldige, utvalgte ansatte fikk til lunsj!

Til toppen