Adkomst og parkering

Slik finner du fram til oss:

Skolen ligger i Sarpsborg sentrum, 2 minutters gange fra Bussterminalen ved Storbyen kjøpesenter. Kommer du E6 fra Oslo, tar du avkjøring 6 mot Sarpsborg og Fredrikstad. I rundkjøringen ved Amfi Borg, følg skilt mot Sarpsborg. Fortsett mot sentrum, til du kommer til rundkjøringen ved Storbyen kjøpesenter. Der tar du til høyre, så vil du etter ca 100 meter se en trafikkskole på venstre hånd. Der tar du av til venstre, så vil du ankomme skolen etter 200 meter. 

Nærmeste kollektivstopp er Sarpsborg Bussterminal/Storbyen kjøpesenter.

Planlegg din tur med Entur

Du finner hovedinngangen på sørsiden av bygget, mot Sarpsborghallen (Idrettshall).

 

Hovedinngangs St. Olav videregående skole - Klikk for stort bilde

 

 

Parkering

Det er parkeringsmuligheter for elever og besøkende i Dronningens gate og i enden av Roald Amundsensgate. Mopeder har eget, oppmerket felt hvor de skal parkere.

Parkering for besøkende

Parkeringsplassene som er nevnt over er kommunale, og avgiftsbelagt.

Parkering for elever

Det er ikke anledning for våre elever, privatister eller eksamensvakter å parkere på ansattparkeringen (grusplassen) på nordsiden av bygget. Dette er KUN for skolens ansatte. 

Moped/scooter/ATV

Inntil skolebygningen og i Dronningens gate er det oppmerkede plasser for mopedparkering. Vennligst respekter dette, og sett tohjulingen kun innenfor disse merkene! 

Lading av elbil/hybrid

Det er mulig å lade elbil/hybrid ved skolen. Ladestasjoner finner du ved ansattparkeringen, her er det mulighet for elever og ansatte med elbil/hybrid å lade. Du blir belastet så lenge du har plugget i kontakten, så det er lurt å dra ut pluggen når du er ferdig ladet. Uansett kan du kun benytte en lader maks to timer. 

HC-parkering

Det er  tilgjengelige HC-parkeringsplasser ved skolen. Hele Dronningens gate er satt av til gratis parkering for de med handicap-bevis i frontruten. 

Til toppen