Aktuelt

Inntakskalender skoleåret 2021-2022

Inntakskalender i Viken

ElevPc-ordningen i Vikens videregående skoler

Når du skal begynne på videregående skole, må du selv sørge for å skaffe deg en datamaskin til skolestart.

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Lånekassen informerer:

Informasjon om regelendringene som gjelder for neste studieår:

Søknadsfristen for våre Fagskoletilbud er utvidet.

Vi har tilbud i: "Barn med særskilte behov" og "Psykisk helsearbeid og rusarbeid"

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

River bagasjeanlegg på Oslo lufthavn - elever får milliongave

Etter over 20 år i tjeneste har den siste kofferten nå passert gjennom det gamle bagasjeanlegget på Oslo lufthavn. Nytt anlegg og ny teknologi skal inn i kjelleren på hovedflyplassen og videregående-elever får utstyr for millioner.

Vi har fortsatt ledige plasser på opplæring for voksne, betalingskurs

Strømmen videregående skole tilbyr opplæring i ambulansefag, praksiskandidatkurs i helsearbeiderfaget og praksiskandidatkurs i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Mer informasjon  . Søknader mottas til skolestart eller når klassene er fulle.

Informasjon fra Ruter om skoleskyss og smittevern

Smittevern og skoleskyss – tiltak for å sikre tilstrekkelig plass for elever som må reise kollektivt til/fra skolen. Med økt smittetrykk og smitte som i større grad rammer barn og unge er det viktig å sikre at skoleskyssen kan gjennomføres på en forsvarlig måte for de elevene som må reise kollektivt.

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

Fra 12. april: Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og ha god hånd- og hostehygiene.

Til toppen