Aktuelt

Informasjon fra Ruter om skoleskyss og smittevern

Smittevern og skoleskyss – tiltak for å sikre tilstrekkelig plass for elever som må reise kollektivt til/fra skolen. Med økt smittetrykk og smitte som i større grad rammer barn og unge er det viktig å sikre at skoleskyssen kan gjennomføres på en forsvarlig måte for de elevene som må reise kollektivt.

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

Fra 12. april: Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og ha god hånd- og hostehygiene.

Søknadsfristen for våre Fagskoletilbud går ut 15.april.

Vi har tilbud i:  Barn med særskilte behov  og Psykisk helsearbeid og rusarbeid

Visma In School - introduksjon til elevene

Visma InSchool - Introduksjon til elever

"Den store lærerjakten" 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Søk om stipend og lån før 15. mars

Husk å søke om stipend og lån.  For å få stipend og lån fra Lånekassen for vårsemesteret 2021 må du søke innen 15. mars.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

– Arbeidslivet etterspør personer med fagskole

Har du fagbrev eller lang yrkeserfaring? Ifølge rektor Eirik Hågensen vil heltids- eller deltidsstudier ved Fagskolen i Viken ganske sikkert gi deg et solid karriereløft.  Se hva Strømmen vgs kan tilby

Skriftlig eksamen for elever er avlyst

Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst. Muntlig eksamen avlyses for elevene på vg1 og vg2, men gjennomføres for avgangselevene på vg3. Det bestemte Regjeringen ved kunnskapsminister Guri Melby mandag 8. februar.

Skolen er tilbake på rødt nivå.

Her er Ruters anbefalinger om kollektivtransport til skolen

Til toppen