Aktuelt

Bli med på en rundtur på skolen vår.

Velkommen inn på skolen vår (digitalt)

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Skoleåret 2022-23 - Voksenopplæringen.

Første skoledag vil deltakerne på Vg1 bli møtt ved hovedinngangen på Strømmen videregående skole , og vist vei til auditoriet der introduksjonen vil foregå. Det er ikke tilgjengelig for deltakere å parkere på skolens område. Nærmeste parkering er ved Strømmen stasjon.   1.skoledag for Helse og oppvekst: onsdag  24. august. vg1 kl. 9.00 vg2 kl.11.00   1.skoledag for Elektro: fredag 26.august vg1 kl. 9.00 vg2 kl.11.00   MERK: Undervisningen for voksne på helse vil foregå i paviljongen ved Lørenskog videregående skole. Adressen dit er Sykehusveien 11, 1474 Nordbyhagen.   Info om skolestart: Det kan ikke skrives ut noen form for bekreftelser før skoleåret starter, og deltakerne er registrert oppmøtt. Dette gjelder alle typer bekreftelser.: Til NAV, Lånekassen og lignende.  Du kan ikke søke stipend (lån) hos Lånekassen før du er registrert som deltaker og har møtt på skolen første dag. Du kan enkelt søke om stipend og lån på www.lanekassen.no . Vi gleder oss til å treffe deg og ser frem til et godt samarbeid. Med ønske om et godt og lærerikt skoleår. Velkommen!

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Inntakskalender for skoleåret 2022-23

Melding om inntak og svarfrister

Glemt passord eller brukernavn

Har du har glemt passord eller brukernavn til Viken-bruker? Glemt passord eller brukernavn

Oppsøkende Ungdoms Team

OUT er en lavterskel og forebyggende tjeneste i Lillestrøm kommune tilknyttet tjenesteområdet oppvekst og helsetjenester for barn, unge og familier

Digi-post

Vi anbefaler alle våre elever og deltagere om å opprette bruker på Digipost. (dersom du ikke har det allerede). Skolen sender bl.a. bekreftelser via Digipost.

Elev-PC

Det er fortsatt mulig å bestille PC til skolearbeid via Viken

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Til toppen