Miljøtjenesten

Miljøtjenesten ved Strømmen videregående skole jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. 

Hva gjør Miljøtjenesten?

Rådgiver Hilde Sandberg, miljøarbeider Roy Gjertvik og barn- og ungdomsarbeider Tommy Blaaflat  jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør de ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøtjenesten om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøtjenesten har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med dem. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøtjenesten gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøtjenesten?

Kom innom kontoret, eller send en SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. Miljøtjenesten er tilgjengelig mandag–fredag.

Hilde har kontor inne ved kantinen
Roy har gymbygget
Tommy har kontor i 3. etg i A-bygget

Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post.

Se også  

 

 

Hilde Merete Sandberg - Klikk for stort bildeHilde Merete Sandberg Roy Gjertvik. - Klikk for stort bildeRoy Gjertvik. Foto Norden

 

Tommy Blaaflat - Klikk for stort bildeTommy Blaaflat Foto Norden