GET READY FOR 2050: En seminarserien du ikke vil gå glipp av

Klikk for stort bilde PentaHelix  I en rekke webinarer mellom 20. mai og 1. juni, tar den digitale seminarserien sikte på å støtte kommuner og regioner i å utvikle, implementere og finansiere klima- og energiplaner.

The Covenant of Mayors for Climate & Energy – Europe, H2020-prosjektene C-Track 50 og PentaHelix jobber alle mot det samme målet: å støtte byer og regioner i å utvikle og implementere bærekraftige energi- og klimaplaner. Det var derfor naturlig at disse tre EU-initiativene bestemte seg for å forene kreftene for å organisere en unik felles seminarserie for lokale / regionale offentlige myndigheter og deres interessenter, og inviterer også andre likesinnede EU-prosjekter og initiativer til å bidra (European Energy Award, IMLEMENT, CoME LETT, PROSPECT 2030, FELLES SECAP, STEPPING Plus, E-Fix).

GET READY FOR 2050 har som mål å støtte deltakerne i å utvikle, implementere og finansiere energi- og klimaplan ved å fokusere på tre grunnleggende akser:

  • Hvordan bygge effektive samarbeidsprosesser
  • Hvordan lykkes å planlegge for fremtiden
  • Hvordan finansiere klima- og energiplaner

Hver online sesjon vil omfatte inspirerende presentasjoner fra forskjellige aktører (EU-representanter på høyt nivå, lokale og regionale myndigheter, akademia, prosjektkoordinatorer fra konsulentfirmaer osv.) Etterfulgt av praktiske diskusjoner i små grupper (breakout sessions). Breakout-rommene gir deltakerne en unik mulighet til å stille spørsmålene sine til utvalgte eksperter og foredragsholdere. Det vil også være anledningen til å jobbe med muligheter og utfordringer knyttet til de tre temaene.

Er du en interessent som jobber med bærekraftige energi- og klimaplaner? Vil du høre tips og triks fra anerkjente eksperter om hvordan du lykkes? Sjekk programmet og registrer deg på GET READY FOR 2050  nå.

Til toppen