Putte H Dal og Camilla Eidsvold

Fylkesråd kultur og mangfold, Camilla Eidsvold, delte ut reisestipend til kunstner Putte H. Dal på Østfold kunstnersenter.

Regional planstrategi på høring

- Vi vil gjerne høre hva dere mener, oppfordrer fylkesrådsleder Tonje Brenna i Viken fylkeskommune. – Vi skal utvikle en bærekraftig region sammen med innbyggerne. Regional planstrategi viser hvordan.

   

Vebjørn Sundby og Guro Nagelhus Schia

Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby leder dansekompaniet Nagelhus Schia Productions (NSP). Nå har de flyttet inn i nytt studio i Sandvika, Studio NSP. 16. juni var det offisiell åpning.

Mann med mobiltelefon på togstasjon

Bibliotekansatte slår et slag for gratis, digitale utlån gjennom kampanjen «Et helt bibliotek rett i lomma, helt gratis». 

kortfilmsprint for elever på videregående skoler og folkehøgskoler i Viken

Mediefabrikken, UKM og Bizzy arrangerer kortfilmsprint for elever på videregående skoler og folkehøgskoler i Viken-regionen.
 

Battery av Ivana Kralikova

Tendenser er åpnet for 44. gang, i år med 17 kunstnere og kunstnergrupper fra de nordiske land.  

Kai Gustavsen

Mangeårig festivalsjef i Kongsberg Jazzfestival, Kai Gustavsen, er ansatt som seniorrådgiver i Viken fylkeskommune.
  

Tre barn og fylkesråd Camilla Eidsvold på en stor stol

Sommerles er i gang. Fylkesråd for kultur og mangfold, Camilla Eidsvold, møtte barn i Fredrikstad som skal bruke sommeren på å lese.

Mann hører på lydbok

Bibliotekene i Viken lanserer nå et nytt tilbud, et tilbud som vil gi alle som bor eller oppholder seg i Viken tilgang til engelske e-bøker og e-lydbøker via biblioteket.
  

Javier Barrios ligger på gulvet og tegner

Javier Barrios krabber rundt på gulvet med linjal og tusj i Vestfossen kunstlaboratorium. Om ikke lenge skal det bli en utsmykning i taket i kantina i Ringerike videregående skole.
 

Til toppen