Filmskaper i Viken? Søk tilskudd!

Til alle film- og dokumentarprodusenter mellom 26 og 33 år: PROD + er et søkbart tilskudd på inntil kr 75 000 som kan brukes til å utvikle deg selv eller ditt eget selskap. Det er Mediefabrikken som står bak.

illustrasjonsbilde fra Mediefabrikken, mann som titter ut i lufta - Klikk for stort bilde Mediefabrikken

Om tilskuddet

Tilskuddet er et initiativ som skal bidra til at unge produsenter ikke «forsvinner» inn i større selskaper uten mulighet til å utvikle sin egen retning, stil eller arbeidsmetode.

Tilskuddet kan benyttes til alt fra kortfilmprosjekter innen dokumentar eller fiksjon, kursing eller veiledning, hospitering i et selskap, utvide eget nettverk, utforskning i eller øvelse på noe du ønsker å lære mer om, eller gi næring til noe du allerede er god på. Her er det kun fantasien som kan sette grenser for egen utvikling.

Tilskuddsordningen er en del av produsentsatsingen (politisk vedtak i Akershus fylkeskommune, videreført i Viken fylkeskommune) 2019-2022, 500 000 kr i året, forvaltet av Mediefabrikken. Det har vært vanskelig å dele ut midler under korona, så Viken fylkeskommune har nå 1 million igjen som skal ut i denne tilskuddsordningen denne runden.

Les mer på Mediefabrikkens nettsider

Om Mediefabrikken

  • På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og til å utvikle deg selv som filmskaper. Vi tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Vår oppgave er å legge til rette for utvikling, møte deg der du er, uansett bakgrunn og erfaring. Vi er en ressurs for alle filmskapere fra videregående skolealder til etablert bransje.
  • Mediefabrikken har Viken og Oslo som nedslagsfelt, men er også involvert i aktiviteter og prosjekter på et regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. 
  • Mediefabrikken er en enhet i Avdeling for kunst og kultur i Viken fylkeskommune.