Tilbyr kompetansepåfyll for reiselivsnæringen

Fagskolen Tinius Olsen tilbyr nå etterutdanning innen reiseliv, myntet spesielt på ansatte, permitterte og ledige i bransjene. Det er kurs og videreutdanningsmoduler som kan tas i kombinasjon med jobb, og alt foregår via nett. Hvis du er permittert, kan du delta uten å miste dagpengene dine.
Bilde av gutt i naturen, strekker hendene i været - Klikk for stort bildeNå kan du få etterutdanning innen reiseliv Viken fylkeskommune  

For å støtte de næringene som er hardt rammet av det pågående utbruddet av koronavirus, har partene i arbeidslivet og Kompetanse Norge engasjert fagskoler, studieforbund og andre opplæringsaktører for å få på plass korte og relevante utdanningstilbud. Målet er at alle som jobber i utsatte næringer kan få kompetansepåfyll. 

Fagskole

For deg som har fagbrev eller lang erfaring (realkompetanse) fra bransjen, finnes det korte utdanninger på fagskolenivå på mellom ett og tre studiepoeng innen temaer som digital kompetanse, bærekraftig reiseliv, kommunikasjon, markedsføring og destinasjonsutvikling.

I denne forbindelse skal Fagskolen Tinius Olsen med sin reiselivssatsing på Norsk reiselivsfagskole sette i gang bransjeprogram den 3 Juni i emnene:

  • Kommunikasjon, formidling og språk
  • Markedsføring og økonomi 
  • Bærekraftig reiseliv og reisemålsutvikling

Her kan de som har fagbrev eller lang erfaring (realkompetanse) fra bransjen få høyere kompetanse på fagskolenivå

Denne tilbudet er kommet som et resultat av fylkeskommunens målrettede satsing på reiseliv de siste årene. Det har vært mangel på fagskoleutdanning for reiselive,t og Fagskolen Tinius Olsen ble gitt oppdraget med å utvikle tilbudet innenfor fagområdet reiseliv.

Skolen har ordinær oppstart til høsten og det kan fortsatt søkes på restplasser (bruk Geilo som filter for å se tilbudene).

Til toppen