Er du elev eller lærling med stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Flere vil ta høyere yrkesfaglig utdanning ved Fagskolen i Viken

Fagskolen i Viken viser fortsatt sterk vekst. Norges største fagskole fortsetter å levere i tråd med den strategiske målsetningen om å tilby utdanninger som dekker arbeidslivets behov.  

Viken øker kapasiteten i kombinasjonsprogrammet

Viken fylkeskommune utvider tilbudet om kombinasjonsprogram til minoritetsspråklige ungdommer som er nyankomne i Norge med fire nye klasser fra skoleåret 2022/23.      

Viken fylkeskommune tester rengjøringsroboter

Robotene skal testes ut på fem videregående skoler i Viken og i fylkeshuset i Sarpsborg.        

Den største skolemåltidssatsningen siden Oslofrokosten

I Viken gjennomføres det for tiden en storstilt skolemåltidssatsning blant de videregående skolene i fylket som forener ernæring, bærekraftig mat og kompetanseutvikling innen kokkefag.  

Jobbet hardt i skole-NM 

Det var en fokusert og konsentrert Adrian Rosenvinge fra Mysen videregående skole vi møtte i verkstedet før konkurransestart.    

Til topps i Norges største fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter

Rekordmange 318 ungdomsbedrifter deltok under Ungt Entreprenørskap Vikens fylkesmesterskap – som dermed er landets overlegent største entreprenørskapsfest!  

Vil bygge ut Jessheim vgs med 300 elevplasser

Fylkestinget har vedtatt byggeprogram for utvidelse av Jessheim vgs med et nybygg med plass til 300 elever og idrettshall i samme bygg.    

Vil opprette eget opplæringstilbud i Sarpsborg for fengselsløslatte

De som løslates fra fengsler i Sarpsborg, Halden og Indre Østfold kan fra høsten av få videregående opplæring i en egen oppfølgingsklasse, i regi av Borg videregående skole i Sarpsborg.        

Europeisk språkpris til Nannestad videregående

Gikk helt til topps: Nannestad videregående skole mottok onsdag Den europeiske språkprisen 2021.    

Til toppen