Eksamen avlyses

Alle skriftlige eksamener for videregående skole våren 2020 er avlyst. Elevene vil få vitnemål selv om skriftlig eksamen avlyses.

Kastet ut i den digitale skolen

Allerede første uken med stengte skoler, klatret skolene i Viken mange trinn oppover den digitale læringsstigen. ‒ Dette er spennende og utfordrende, sier rektor Geir Lindblad på Strømmen videregående skole, og får støtte av flere av sine rektorkolleger.

Koronasituasjonen: Eksamen, vitnemål og inntak

Koronasituasjonen: Viktig informasjon for lærlinger, lærekandidater og lærebedrifter

Her er tiltakene som igangsettes innen opplæring i bedrifter i forbindelse med koronasituasjonen. 

Koronasituasjonen: Viken fylkeskommune går over til digital opplæring på de videregående skolene

– Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

46 000 søkere til vgs. i Viken – alle skal få plass

Da søknadsfristen gikk ut 1. mars var det 45 977 søkere til videregående skoler i Viken fylkeskommune.

Flere søker læreplass i Viken

Stadig flere søker læreplass i Viken. 400 flere har i år søkt læreplass, sammenlignet med året før i de tre tidligere fylkeskommunene Akershus, Buskerud og Østfold. – Dette lover godt for rekrutteringen i framtiden, sier Siv Henriette Jacobsen, fylkesråd for utdanning og kompetanse.  

Åpen prekvalifisering til kunstprosjekt ved Halden videregående skole

Viken fylkeskommunen inviterer billedkunstnere og kunsthåndverkere til åpen prekvalifisering til kunstprosjekt ved Halden videregående skole. Frist for innsendelse er 29. mars 2020.

Vinterferien byr på mange muligheter

  I uke 8 og 9 er det vinterferie i Viken. Og fridagene byr på mange muligheter - fra full vinter til vårstemning!

–Slik gjør vi yrkesfagene mer interessante

Profesjonalisering av samarbeidet skole og næringsliv: NHO møtte skoleledere og næringsliv på Lier videregående skole for å lære hvordan de jobber for å gjøre yrkesfagene mer attraktive.

Til toppen