Aktuelt tannhelse

Redusert kapasitet ved Lillestrøm tannklinikk

En ansatt ved Lillestrøm tannklinikk har fått påvist koronasmitte og alle ansatte, med unntak av to, er satt i karantene til og med mandag 29. mars. I denne perioden behandler vi kun pasienter som trenger akuttbehandling som ikke kan vente.

Påvist korona hos ansatt ved Askim tannklinikk

Askim tannklinikk er i full drift igjen fra 1. mars. Én ansatt ved Askim tannklinikk har fått påvist korona. Eventuelle berørte pasienter vil bli ringt opp av smittesporingsteamet i hjemkommunen.

Rolvsrud tannklinikk er stengt

Rolvsrud tannklinikk er i full drift igjen fra 23. februar. Fra og med 15. - 22. februar er Rolvsrud tannklinikk stengt, som følge av at én ansatt har fått påvist korona.

Fredrikstad tannklinikk på Sellebakk flytter til sentrum

Fra begynnelsen av mars ønskes pasienter ved Fredrikstad tannklinikk avdeling Borge velkommen i nytt lokale i Farmannsgate 13 B i sentrum av Fredrikstad.  

Strengere smitteverntiltak i Halden og Sarpsborg

Oppdatert 22.02.21: Regjeringen har nå lettet på de strenge smitteverntiltakene i Halden og Sarpsborg. Nesodden, Ås, Ski og Oppegård tannklinikker er tilbake i normal drift med enkelte tilrettelegginger. Regjeringen annonserte på en pressekonferanse 19. februar at det kommer endringer i de nasjonale smitteverntiltakene , blant annet gis det lettelser for for barn, unge og studenter. Endringene gjelde fra tirsdag 23. februar.  Oppdatert 09.02.21: Regjeringen letter på tiltakene Oppdatert 03.02.21 :  Kommunene i ring 1 og ring 2 fra Halden-utbruddet får lettelser i tiltakene

Tilnærmet normal drift ved tannklinikkene i Østfold

Etter dager med tekniske utfordringer er tannklinikkene i Østfold i tilnærmet normal drift igjen og kan ta i mot pasienter som normalt.  

Flere pasienter har fått avlyst sin timeavtale ved tannklinikkene i Østfold

De siste dagene har tannklinikkene i Østfold hatt store utfordringer med de tekniske systemene som har ført til redusert drift ved klinikkene. I de fleste tilfeller har det ikke vært mulig å gjennomføre fullverdige undersøkelser og timeavtaler har blitt avlyst. Viken tannhelsetjeneste beklager ulempene dette fører til for pasientene!  

Fortsatt tekniske utfordringer ved tannklinikkene i Østfold

Det er fortsatt noen tekniske problemer med enkelte systemer ved tannklinikkene i Østfold. De som har timeavtale bes møte som avtalt, men utfordringene kan medføre forsinkelser eller avlysning/flytting av time. Vi beklager ulempene for våre pasienter!    

Påvist koronasmitte hos ansatt ved Asker sentrum tannklinikk

Én ansatt ved Asker sentrum tannklinikk har fått påvist koronasmitte.  

Viken fylkeskommune åpner ny tannklinikk på Hønefoss

Hønefoss tannklinikk og Sentrum tannklinikk skal slås sammen. Vikens nye tannklinikk på Hønefoss, blir Ringerike tannklinikk. I løpet av januar 2021 åpnes den nye klinikken for pasienter.    

Til toppen