Aktuelt tannhelse

Smittesituasjon i Nordre Follo

Nordre Follo og omkringliggende kommuner stenger ned. Det medfører at Drømtorp, Frogn, Nesodden, Roald Amundsen, Ski, Vestby, Ås, Askim, Kirkeparken, Malakoff og Mysen videregående skoler stenger og går over til digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar. Skoler i 15 nærliggende kommuner går over til rødt nivå. Tannklinikkene i Follo reduserer behandlingen til kun nødvendig og akutt hjelp.

Tilnærmet normal drift ved tannklinikkene i Østfold

Etter dager med tekniske utfordringer er tannklinikkene i Østfold i tilnærmet normal drift igjen og kan ta i mot pasienter som normalt.  

Flere pasienter har fått avlyst sin timeavtale ved tannklinikkene i Østfold

De siste dagene har tannklinikkene i Østfold hatt store utfordringer med de tekniske systemene som har ført til redusert drift ved klinikkene. I de fleste tilfeller har det ikke vært mulig å gjennomføre fullverdige undersøkelser og timeavtaler har blitt avlyst. Viken tannhelsetjeneste beklager ulempene dette fører til for pasientene!  

Fortsatt tekniske utfordringer ved tannklinikkene i Østfold

Det er fortsatt noen tekniske problemer med enkelte systemer ved tannklinikkene i Østfold. De som har timeavtale bes møte som avtalt, men utfordringene kan medføre forsinkelser eller avlysning/flytting av time. Vi beklager ulempene for våre pasienter!    

Påvist koronasmitte hos ansatt ved Asker sentrum tannklinikk

Én ansatt ved Asker sentrum tannklinikk har fått påvist koronasmitte.  

Viken fylkeskommune åpner ny tannklinikk på Hønefoss

Hønefoss tannklinikk og Sentrum tannklinikk skal slås sammen. Vikens nye tannklinikk på Hønefoss, blir Ringerike tannklinikk. I løpet av januar 2021 åpnes den nye klinikken for pasienter.    

Påvist koronasmitte hos ansatt ved Lier tannklinikk

Én ansatt ved Lier tannklinikk har fått påvist koronasmitte.  

Imponert over ansatte på Vikens tannklinikker

- Høy kompetanse og engasjement er det jeg sitter igjen med, sier Johan Edvard Grimstad, fylkesråd for næring og tannhelse i Viken fylkeskommune. For å få innblikk og kunnskap besøker han denne høsten en rekke tannklinikker i fylket.  

Tannlegevakt  19. - 20. september i tidligere Akershus

I helgen 19.- 20. september skal det pågå strømarbeider som påvirker telefonforbindelsen til tannklinikkene i tidligere Akershus (Øvre/Nedre Romerike, Asker/Bærum og Follo).  

Full drift igjen ved Halden tannklinikk

- Vi er glad for at vår kollega er frisk og at det ikke er påvist koronasmitte, sier Per David Clee Søhoel, seksjonsleder tannhelse Sør-Øst i Viken fylkeskommune. Fra tirsdag 8. september er det igjen full drift ved Halden tannklinikk.

Til toppen