Aktuelt tannhelse

Nannestad tannklinikk midlertidig stengt

Nannestad tannklinikk er midlertidig stengt på grunn av driftsutfordringer knyttet til blant annet ventilasjon og renovering i lokalet.

Nytt tannhelsetilbud for 21- og 22-åringer

Er du født i 2000 eller 2001? Nå får du 50 prosent rabatt på tannbehandling og tannhelsetjenester ved de offentlige tannklinikkene i Viken fylkeskommune. 

Fornebu tannklinikk flytter inn i den gamle avgangshallen på Fornebu

Fra midten av mars 2022 ønsker vi pasienter ved Fornebu tannklinikk velkommen i nytt lokale i terminalbygningen, på tidligere Oslo lufthavn Fornebu, Martin Linges vei 25. På grunn av flytteforberedelser har klinikken vært stengt siden mandag 14. februar. Klinikkens telefon ( 67 10 73 60 ) er betjent og ved behov for akutt behandling henvises pasienter til våre klinikker i området.  

Åpnet nye lokaler til Kongsberg tannklinikk

– Jeg gratulerer ansatte og pasienter med nye og flotte lokaler, sier Johan Edvard Grimstad, fylkesråd for næring og tannhelse.            

Kongsberg tannklinikk flytter til Raumyr

I løpet av september 2021 ønsker vi pasienter ved Kongsberg tannklinikk velkommen i nytt lokale i Gunnar Hvashovds vei 12 (nytt bygg bak gamle høyskolen på Raumyr/ Frogs vei 41). På grunn av flytteforberedelser er klinikken stengt fra mandag 16. august. Klinikkens telefon (32 86 83 00) er betjent og ved behov for akutt behandling henvises pasienter til våre klinikker i området.    

Tannhelsenorges største harmoniseringsprosjekt

I et intervju med Den norske tannlegeforeningens tidsskrift "Tidende" forteller Berit M. Binde, direktør for tannhelsetjenesten i Viken om hvordan det har vært å håndtere sammenslåing av tre fylker til ett og koronautbruddet. 

Skedsmokorset tannklinikk er stengt

Fra fredag 7. mai er tannklinikken i full drift igjen. En ansatt ved Skedsmokorset tannklinikk har fått påvist korona og alle ansatte, med unntak av to, er satt i karantene til og med fredag 7. mai. Telefonen er betjent og ved behov for nødvendig behandling henviser vi til våre klinikker i området.

Redusert kapasitet ved Lillestrøm tannklinikk

En ansatt ved Lillestrøm tannklinikk har fått påvist koronasmitte og alle ansatte, med unntak av to, er satt i karantene til og med mandag 29. mars. I denne perioden behandler vi kun pasienter som trenger akuttbehandling som ikke kan vente.

Påvist korona hos ansatt ved Askim tannklinikk

Askim tannklinikk er i full drift igjen fra 1. mars. Én ansatt ved Askim tannklinikk har fått påvist korona. Eventuelle berørte pasienter vil bli ringt opp av smittesporingsteamet i hjemkommunen.

Rolvsrud tannklinikk er stengt

Rolvsrud tannklinikk er i full drift igjen fra 23. februar. Fra og med 15. - 22. februar er Rolvsrud tannklinikk stengt, som følge av at én ansatt har fått påvist korona.

Til toppen