Aktuelt tannhelse

21 – 24-åringer får 75 prosent rabatt på tannhelsetjenester

De som fyller 21, 22, 23 eller 24 år i 2023, får 75 prosent rabatt på tannbehandling og tannhelsetjenester ved de offentlige tannklinikkene ut året.

Mer til samferdsel og tannhelse

Fylkestinget har vedtatt at 60 millioner kroner i økt rammetilskudd fra staten skal gå til rådsområdene samferdsel og næring og tannhelse. 

Justert tannhelsetilbud for 21 - 26 åringer

Stortinget har nå besluttet å justere tannhelsetilbudet til unge voksne mellom 21-26 år.

Refusjon av reiseutgifter ved tannbehandling

Det har kommet en ny forskrift som etter gitte kriterier dekker prioriterte pasienter i den offentlige tannhelsetjenesten/ nødvendig ledsagers reiseutgifter til og fra tannklinikken.

Tannhelsetjenesten i Hallingdal og Numedal omorganiseres

Fylkestinget i Viken vedtok 15. februar at tannhelsetjenesten i Hallingdal og Numedal skal organiseres med hver sin hovedtannklinikk som administrerer mindre satellitt-tannklinikker.

Nytt tannhelsetilbud for 23–26-åringer

Er du i aldersgruppen 23–26 år, betaler du fra 1. januar 2023 kun 50 prosent på tannbehandling og tannhelsetjenester ved de offentlige tannklinikkene i Viken fylkeskommune. 

Offisiell åpning av Fornebu tannklinikk

Sammen med gjester og ansatte feiret fylkesråd Johan Edvard Grimstad innvielsen av det nye lokalet til Fornebu tannklinikk. 

Tannhelse-app skal gi bedre munn- og tannhelse blant eldre

-  En nøkkel til bedre munnhelse kan være den digitale samhandlingsplattformen «Tannhelsehjelpen». Den gir oss mulighet til å drive med opplæring og veilede helse- og omsorgspersonell om viktigheten av god munnhelse.

Nannestad tannklinikk midlertidig stengt

Nannestad tannklinikk er midlertidig stengt på grunn av driftsutfordringer knyttet til blant annet ventilasjon og renovering i lokalet.

Nytt tannhelsetilbud for 21- og 22-åringer

Er du født i 2000 eller 2001? Nå får du 50 prosent rabatt på tannbehandling og tannhelsetjenester ved de offentlige tannklinikkene i Viken fylkeskommune.