Grønn turist i eget nærmiljø – vinn premier

Ved å bruke appen Kobla kan du som bor i Lier, Drammen, Øvre Eiker og Kongsberg konkurrere om å være grønn turist i eget nærmiljø. Finn den beste isen, bad flest mulig steder, besøk nye lekeplasser og let deg frem til den mest romantiske plassen.

– Jeg er drammenser selv, men med arbeidet med innhold til kampanjen ble jeg overrasket over hvor utrolig mange kortreiste eventyr vi har her i regionen, sier Johanne Bergman i Kobla AS. Buskerudbyen  

Buskerudbyen har i samarbeid med drammensfirmaet Kobla utarbeidet sommerkampanjen «Grønn turist i egen by». Målet med kampanjen er å oppmuntre til grønn mobilitet i ferien og gjerne skape noen gode, grønne vaner som kan tas med inn i hverdagen. Ta derfor gjerne beina eller sykkelen fatt når du utforsker nærmiljøet ditt. Eller prøv en busstur eller ta sykkelen med på toget. Det er grønne reiser. Det er akkurat derfor vi kaller kampanjen for Grønn turist i egen by!

Premier hver uke

Det deles ut premier hver uke, men hovedgevinsten er et hotellopphold for fire personer og trekkes etter at skoleferien er over.

Det arrangeres også fotokonkurranser med temaene: #badetid, #sommeris, #sommerflørt og #grønnturist.

Buskerudbyen  

– Kobla er et spennende prosjekt, både som en lokal bedrift og som spydspiss med nye tanker om å bidra med teknologi for å flere over på kollektiv, sykkel og gange. Morsomt å delta er det også. Det fikk vi prøvd ut i pilotkampanjen tidligere i år. Den gangen fokuserte vi på helårssyklistene, sier Trond Solem, prosjektleder for sykkel i Buskerudbysekretariatet.

Slik fungere appen

Deltakere samler poeng ved å reise grønt (gå, sykle eller bruke kollektivt), og besøke reisemålene som ligger inne i appen. De forskjellige reisemålene er organisert etter tema i lister, for eksempel badeplasser, lekeplasser, isbutikker, steder som egner seg for en romantisk sommerdate, steder med historisk sus og steder for de som liker en fysisk utfordring

Kampanjen startet 17. juni og slutter 14. august. Kanskje kan den bidra til at man oppdager noen nye steder, eller drar på besøk til nabokommunen?

  Konkurranseregler

Vinn hotellopphold for fire personer på valgfritt Choice hotell

Vinneren av 1.premien blir trukket i uke 33. Alle som har over 1000 poeng i Koblaappen er med i trekningen.
 

Premie hver uke! Hver uke trekker vi tre gavekort på kroner 500,- til heldige vinnere fra de deltakerne som har registrert over 500 poeng i appen.
Periode: Uke 25-32 (17.6. – 14.8.)
 

Turist i egen by! Klarer du å besøke alle plassene i en av kategoriene badeplasser,
isbutikker
og romantiske steder er du med i trekningen av unik turist i egen by Kobla tskjorte. Jo flere kategorier du klarer jo flere lodd får du.


Fotokonkurranse! Vi kårer beste bilde i kategoriene #badetid, #sommeris,
#sommerflørtog #grønnturist. Del bilder under emneknaggen og vi kårer et vinnerbilde i hver kategori i uke 30 (ca. 28. juli).


Tag og vinn! Hvis du deler dette innlegget i uke 25-27 (frem til 10. juli) er du med i trekningen av et lokalt gavekort på kr 1 000,-.
 

Bli med i Grønn turist i egen by ved å skanne denne QR-koden (laster automatisk Play butikk eller App Store, finner appen og setter inn rett konkurranse/kode):

Buskerudbyen  
Du kan også laste ned Kobla fra App Store eller fra Google Play, du vil da bli bedt om en kode, denne er: tib2022
 

Les mer på Buskerudbyen.no eller Kobla.no og last ned appen her.

Til toppen