Vær forberedt på kø!

Nå nærmer tiden seg da Viken fylkeskommune skal stenge Storgata for gjennomkjøring.
– Skal du kjøre i sentrum av Lillestrøm 3. mai, må du være forberedt på kø, sier Andreu Regue Barrufet, prosjektleder i Viken fylkeskommune.

Fv. 120 Storgata i Lillestrøm Bente Espeseth

Stengingen av Storgata betyr at kjøremønsteret i Lillestrøm sentrum blir endret. Du må regne med at du må kjøre andre veier enn du pleier. Vi kommer også til å sette opp skilt for nytt kjøremønster.
­ – Av erfaring vet vi at det tar litt tid før bilistene blir vant til nytt kjøremønster og ny skilting. Derfor er det viktig for oss å igjen minne om at det vil bli utfordringer i trafikken. Må du kjøre, vær forberedt på kø. Har du mulighet til å gå eller sykle, anbefaler vi det på det sterkeste, avslutter Barrufet.

Stenger fra krysset med Gjerdrumsgata og til krysset med Bjørnsons gate

Det er entreprenøren Isachsen Anlegg AS som skal stå for selve oppgraderingen. Fra 3. mai frem til høsten 2021 vil de jobbe på strekningen fra Storgata 44 til Storgata 54. Da blir hele gate stengt fra krysset med Gjerdrumsgata og til krysset med Bjørnsons gate. De første dagene vil gå med til å forberede og tilrettelegge for arbeidet.

Her ser du hvordan du skal gå, sykle og kjøre i tiden fremover. Arild Walberg Solerød, Viken fylkeskommune Her finner du mer informasjon om arbeidene vi skal i gang med.

Har du spørsmål om arbeidene, ta kontakt med oss på storgata.lillestrom@viken.no

Til toppen