Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Utveksling til utlandet

Noen elever planlegger utveksling til utlandet i sitt andre år på videregående skole. Vi har hatt et møte for foresatte og elever, med nyttig informasjon om utvekslingsåret.  

Lekseverksted i matematikk hele våren

Vi arrangerer lekseverksted i Lillekantina hver tirsdag frem til mattetentamen i begynnelsen av mai. Alle mattevarianter er velkommen. Lærere er med som veiledere og det er en flott mulighet til å samarbeide med andre elever.  

Valler har rike tradisjoner for realfag

Valler tiltrekker seg mange elever med spesiell interesse og motivasjon for matematikk og realfag. Når mange elever velger realfag får vi et bredt fagtilbud og ikke minst et sterkt fagmiljø både blant elever og lærere.          

Valler satser på internasjonalisering

I 2021 har vi lyktes med å bli godkjent skole i Erasmus+ programmet. Det betyr at vi får midler til kulturell utveksling av språkklasser på alle trinn for elever som er ekstra engasjert og interesserer seg for fremmedspråk.        

Valler er universitetsskole

Valler er én av ti videregående skoler i Oslo og Viken med status som universitetsskole. En hovedmålsetning med samarbeidet er å utvikle kvaliteten på undervisningen både for våre elever og studentene ved UiO.                

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Vallermarsjen 2022

Den tradisjonsrike marsjen ble arrangert fredag 16.september i flott høstvær. 150 vallerelever deltok på styrkeprøven.  

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Til toppen