Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Skolestart onsdag 17.august

Vg3 møter kl. 08.30 Vg2 møter kl. 09.00 Vg1 møter kl. 09.30 Alle elever må ta med PC/MAC på første skoledag.  

Velkommen som ny elev på Valler

Elevtjenesten og elevrådet ved Valler, legger stor vekt på at du som ny elev i 1.klasse skal trives fra dag én på skolen. I den forbindelse har vi laget et eget fadderprogram for første skoleuke. I alt er det 80 faddere som har i oppdrag å sørge for at du blir kjent med skolen, lærerne, klassen din og andre elever på Valler.      

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Utdeling av jodtabletter

Som en del av atomberedskapen i Norge, har skolen fått i oppdrag å dele ut jodtabletter til alle elever i Vg1 og Vg2 dersom myndighetene anbefaler dette. 

Valler har rike tradisjoner for realfag

Valler tiltrekker seg mange elever med spesiell interesse og motivasjon for matematikk og realfag. Når mange elever velger realfag får vi et bredt fagtilbud og ikke minst et sterkt fagmiljø både blant elever og lærere.      

Valler er universitetsskole

Valler er én av ti videregående skoler i Oslo og Viken med status som universitetsskole. En hovedmålsetning med samarbeidet er å utvikle kvaliteten på undervisningen både for våre elever og studentene ved UiO.            

Valler satser på internasjonalisering

I 2021 har vi lyktes med å bli godkjent skole i Erasmus+ programmet. Det betyr at vi får midler til kulturell utveksling av språkklasser på alle trinn for elever som er ekstra engasjert og interesserer seg for fremmedspråk.    

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Til toppen