Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Velkommen som ny elev på Valler

Elevtjenesten og elevrådet ved Valler, legger stor vekt på at du som ny elev i 1.klasse skal trives fra dag én på skolen. I den forbindelse har vi laget et eget fadderprogram for første skoleuke. I alt er det 80 faddere som har i oppdrag å sørge for at du blir kjent med skolen, lærerne, klassen din og andre elever på Valler.  

Skolestart onsdag 18. august 2021

Velkommen til nye og gamle elever! Vg3 møter kl. 08.30 i gymsalen. Vg2 møter kl. 09.00 i gymsalen. Vg1 møter kl. 09.30 i gymsalen.   

Bemanning og vitnemål i sommer

Skolen er sommerlukket fra 30.juni til 2.august

Bilder av avgangskullet 2021

Her finner dere bilder av årets avgangskull ved Valler.

Avslutning for Vg3

På torsdag 17.juni blir det avslutning for 3.klasse mellom kl. 12-15 på Valler. Seremonien vil bli strømmet slik at foreldre og andre kan følge med direkte eller se avslutningen senere.      

Gult smittenivå fra mandag 3.mai - alle elever tilstede

Fra mandag 3.mai kan alle elevene på Valler igjen ha undervisning på skolen etter normal timeplan. Vi tar fortsatt smittevernet på det største alvor og gjennomfører en rekke tiltak du kan lese om her.  

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Skoleavisen Baunen har gjenoppstått

Vallers legendariske skoleavis Baunen, som eksisterte fra 1962-2007, er nå blitt relansert takket være noen driftige elever i 1.klasse.  

Vallermarsjen

Årets Vallermarsj ble en suksess, med strålende høstvær og hele 175 deltakere.  

Til toppen