Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Digitalt kontaktmøte foresatte på Vg1

Vi ønsker velkommen til digitalt kontaktmøte på teams for foresatte på Vg1 tirsdag 28.september kl. 18.30.

Vallermarsjen 2021

Vallermarsjen, høstens store styrkeprøve, ble arrangert fredag 17.september. Stikkord for årets marsj: Stor deltakelse, 26 kilometer med tung sekk, sosialt og slitsomt, en utrolig rekord.  

Valler satser på internasjonalisering

I 2021 har vi lyktes med å bli godkjent skole i Erasmus+ programmet. Det betyr at vi får midler til kulturell utveksling av språkklasser på alle trinn for elever som er ekstra engasjert og interesserer seg for fremmedspråk.    

Tilbake til gult smittenivå for alle fra onsdag 15.september

Kommuneoverlegen i Bærum har besluttet at Valler videregående skole skal tilbake til gult nivå på grunn av stabilisering av smittesituasjonen og muligheten for egentesting to ganger i uken.   

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Treff for jubilanter fredag 3.september er avlyst

Beklager, men vi må dessverre avlyse treffet for jubilanter på Valler fredag 3.september. Med smitteutbrudd i flere klasser på Vg1 og Vg2, er det ikke forsvarlig eller tilrådelig å invitere eksterne gjester til Valler. 

Massetesting av elever mandag 30.august

Bærum kommune har bestemt at det skal gjennomføres testing for elevene ved de videregående skolene. Dette fordi  det er høy smitte ved skolene. Massetestingen skal bidra til at skolene kan være åpne og  at skjult smitte oppdages raskere. 

Ny oppdatert koronaveiledning fra Helsedirektoratet og Bærum kommune

Elever som blir definert som nærkontakter skal møte opp på skolen i påvente av testing. Tidspunkter for testing vil bli lagt ut på skolens hjemmeside og teams (Elevteamet)

Vaksinering av ungdom født i 2004 og 2005

Regjeringen har bestemt at årskullene 2004-2005 skal tilbys vaksine. Vaksinen i Bærum skal skje mandag 30.august.

Til toppen