Vallermarsjen 2021

Vallermarsjen, høstens store styrkeprøve, ble arrangert fredag 17.september. Stikkord for årets marsj: Stor deltakelse, 26 kilometer med tung sekk, sosialt og slitsomt, en utrolig rekord.

Vallermarsjen 2021 

Stort arrangement

Hele 118 elever fullførte den 26 kilometer lange marsjen fra Valler til helt innerst i Lommedalen og tilbake. Arrangementet gikk meget bra, takket være Vallermarsjkommiteen, med god hjelp av lærer Andreas og vaktmester Bjarne. Som vanlig var det elektronisk tidtaking og tre matstasjoner langs løypa. Det var mange blide ansikter å se blant deltakerne, slitet til tross.
Det er også verdt å nevne at hver deltaker, gjennom påmeldingsavgiften, bidro med 30 kroner til bistandsorganisasjonen Sabona, som dermed fikk inn nesten 4000 kroner til arbeid med skolebarn i Zimbabwe.

Vallermarsjen 2021 

Utrolig rekord

Selv om det viktigste er å delta, pleier vi å gi litt ekstra oppmerksomhet til de raskeste. Tobias Gjerde fra klasse 3D løp Vallermarsjen på tiden 1.46.02. Det er en forbedring av den gamle rekorden med hele 10 minutter. Det er sjokkerende raskt og vi er temmelig sikre på at rekorden vil stå til evig tid. På de neste plassene fulgte Olav Vikane fra 3A og Pia Lystad fra 3C.

Tobias Gjerde vant Vallermarsjen 2021 


Olav Vikane, Vallermarsjen 2021 

 Amanda, Pia og Marie på Vallermarsjen 2021 

Til toppen