Aktuelt

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Plan for undervisning 10. - 14. januar

Uke 2 er vi fortsatt på RØDT nivå. Kombinasjonen av digital hjemmeundervisning og vanlig skole fortsetter. Du finner oppmøteplanene om de leser videre. 

Godt nytt år og skolestart 3.januar

  Selvtesting før skolestart

Plan for undervisning 3. - 7. januar

Vi starter det nye året på RØDT nivå og fortsetter med en kombinasjon av digital hjemmeundervisning og vanlig skole. Oppmøteplanene er klare, med forbehold om at det kan komme endringer.    

Plan for undervisning 15. - 21. desember

Vi er på RØDT nivå, og for å overholde smittevernreglene må vi kjøre en kombinasjon av digital hjemme undervisning og vanlig skole. Oppmøteplan for dagene frem til jul er klar.  

Vaksine mot hjernehinnebetennelse - Oppdatering: Utsatt

Skolehelsetjenesten tilbyr vaksinering mot hjernehinnebetennelse på skolen i desember. Påmelding mot betaling med Vipps i skolens resepsjon innen 19. november.  

Påbud om munnbind i kollektivtrafikken

Minner om at det for tiden er påbud om bruk av munnbind når man reiser med kollektivtransport.  

Renholdernes dag 6. desember

I dag markeres renholderne over hele Viken. Vi benytter anledningen til å hylle renholderne på Vestby vgs som gjør en fantastisk jobb hver eneste dag, gratulerer så mye med dagen!  

Vi er veldig stolte av våre ungdomsbedrifter!

I faget Bedriftsutvikling og Entreprenørskap jobber elevene praktisk gjennom å skape sine egne ungdomsbedrifter. Vi er veldig stolte av årets bedrifter, som er nytenkende og innovative, og derfor har hevdet seg godt i regionale konkurranser!  

Til toppen