Aktuelt

Husk refleksen!

Torsdag 21. oktober er det nasjonal refleksdag. Den dagen MÅ du huske refleks. Og fordi du ikke er selvlysende resten av året heller, må du bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Utdanningsvalg - Velkommen til oss!

I uke 42 og 43 kommer rundt 250 10.-klassinger fra ulike skoler på besøk til oss på Vestby vgs. Her skal de få muligheten til å teste ut de ulike linjene våre, møte lærere og få et førsteinntrykk av den fine skolen vår.    

"Gjør det!" - elevutveksling til Berlin fra 28. februar til 16. mars 2022

Unik mulighet for Vg2-elever på restaurant- og matfag (2KOA og 2RMY) og bygg- og anleggsteknikk (mur og betong og tømrer) til å søke om arbeidsutplassering i Berlin våren 2022.  

Velkommen til Åpningsfest torsdag 14.10.21

Elevtjenesten med elevrådsleder og rektor ønsker å invitere dere til en liten åpningsfest av A1000 som nå skal få nytt navn og ny funksjon for elevene våre.  

Vaksine dose 2

Det blir vaksinering med dose 2 på skolen mandag 15. og torsdag 25. november. 

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Testing av elever som er definert som nærkontakt på skolen.

Med de nye karantenereglene for videregående skole, kan karantene nå erstattes med testing 1, 3 og 5 dag etter et smittetilfelle. Testingen gjennomføres på skolen med veiledning fra ansatte i kommunens testsenter.  

Vaksinering torsdag 2. september - Oppdatert tidsplan

2. september kommer helsepersonell igjen til Vestby videregående skole for å vaksinere elevene.    

Til toppen