Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Ledige plasser på toppidrett

Har du kommet inn på Vg1 studiespesialisering hos oss? Driver du aktivt med idrett? Vi har noen få ledige plasser på programfag Toppidrett.  

Sommerstengt

Skolens sentralbord og resepsjon er stengt i perioden fra og med fredag 8. juli til og med fredag 29. juli. Sentralbordet åpningstid ellers i skoleferien er fra kl. 08.00 - 13.30.

Velkommen til skolestart

Onsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.        

Vitnemål og kompetansebevis for avgangselever

Vg3 SSP, 3PBA og 4YSK: Vitnemål/kompetansebevis kan hentes onsdag 22. juni mellom 09:00 og 14:30. De som ikke hentes blir postlagt samme dag. Vg2 Yrkesfag: Kompetansebevis kan hentes onsdag 29. juni mellom 09:00 og 15:00. De som ikke blir hentet sendes pr post. For øvrige elever: kompetansebevis skrives ut på forespørsel. Karakterene er for øvrig tilgjengelig i Visma InSchool fra og med tirsdag 14. juni.

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Avslutningsfest tirsdag 14. juni Vg2 Yrkesfag

Vi ønsker avgangselever på Vg2 Yrkesfag med foresatte hjertelig velkommen til felles avslutning i gymsalen på Vestby videregående skole.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Avslutningsfest mandag 13. juni Vg3 SSP, 3PBA og 4YSK

Vi ønsker avgangselever med foresatte hjertelig velkommen til felles avslutning i gymsalen på Vestby videregående skole.

Pitchorama

Forrige fredag var det duket for Pitchorama på Epicenter i Oslo. Her fikk elevene i faget Entreprenørskap og Bedriftsutvikling muligheten til å pitche sin forretningsidé foran en jury bestående av faktiske gründere.    

Til toppen