Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Ledige plasser på toppidrett

Har du kommet inn på Vg1 studiespesialisering hos oss? Driver du aktivt med idrett? Vi har noen ledige plasser på programfag Toppidrett.  

Sommerstengt

Skolens sentralbord og resepsjon er stengt i perioden fra og med mandag 5. juli til og med fredag 30. juli.

Klagefrister for elever våren 2021

Vg3 SSP, 3PBA, År 4 YSK og vg2 Yrkesfag få karakterene publisert natt til 10. juni.  Øvrige karakterer publiseres natt til 19. juni.

Bestemannspriser

På Vestby videregående har vi en tradisjon for å dele ut bestemannspriser til elever som har gjort det ekstra bra innen realfag og filologiske fag blant alle våre avgangselever.  

God sommer!

Etter et skoleår preget av pandemi er det godt å kunne ønske alle elevene våre en riktig god sommer! I tillegg vil vi ønske alle avgangselevene våre hell og lykke videre i livet!    

Forskerlinja på biologiekskursjon

Fredag 11. juni var 2. klasse på Forskerlinja på biologiekskursjon til Vardåsen naturreservat i Rygge.      

3 Kokkejævler vant TINE MatCup 2020-21

Vinnerne av årets Tine MatCup for kokk- og servitørelever på Vg2-trinnet er elever ved Vestby videregående skole. Gratulerer til Mina, Andrea og Khaille alias "3 Kokkejævler"!  

Utsending av dokumentasjon våren 2021

  Dokumentasjon (kompetansebevis og vitnemål) skrives ut for vg2 yrkesfag, vg3 SSP, vg3 påbygg, 3KOY og YSK år 4. Vi starter utsending ca. 23. juni.

Spørreundersøkelse: Vestby-ungdom i pandemitiden

Hvordan har det siste året vært for deg som er ung og bosatt i Vestby kommune? Hva har du behov for? Hvilke ønsker har du for tilbudet til barn og ungdom i Vestby kommune?

Til toppen