Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

"Talentfabrikken" eller "Mini Statholdergaarden"

Restaurant og matfag her på Vestby har fått kallenavn som "Talentfabrikken" og selveste Bent Stiansen omtaler oss som "Mini Statholdergaarden" og sier videre at den neste Bocuse d`Or vinneren meget godt kan komme fra Vestby videregående.  

Organisasjonsteorier.

Elevene i sosiologi og sosialantropologi (SOSO) VG2 SSP, får erfare ulike organisasjonsteorier.  Tøffe tak ved samlebåndet med Scientific Management. Adskillig hyggeligere med Human Relation og mye ros. Direktøren koste seg veldig! Gøy å gjøre faget mer praktisk.    

Vi gratulerer våre forskerelever som gikk til topps i Ocean Space Race og som får skryt av NTNU

Førsteplassen gikk til Bastøsnegla som dermed stakk av med trofeet Den unge skipsdesigner. Bastøsnegla vant førsteplassen for beste skipsdesign og beste manøvrering. Båten Navem Maris fikk en solid andreplass i skipsdesign og vant prisen for beste rapport med 20 av 20 mulige poeng.  

Ombestemt deg?

Du kan fortsatt søke forskerlinja på Vestby vgs  - frist for å gjøre om på søknaden din er 1. mai.  

Ting med Tang!

Elevene fra VG1 har hatt besøk fra Ting med Tang disse to dagene.    

Entreprenørskap utmerket seg i fylkesmesterskapet.

Børstegutta UB utmerket seg med pris i konkurransen Beste verdiskapingspotensial på Fylkesmesterskapet i ungdomsbedrift i Akershus i forrige uke!     

Er du klar over at Norge skriker etter nye ingeniører?

Ifølge Teknisk Ukeblad vil det bli behov for opptil 6000 nye ingeniører.  Forskerlinja vår gjør deg studieklar for ingeniørstudier, grønn energi og teknologi!

Ønsker du en økonomiutdannelse - vi har matematikken og økonomifagene du trenger

Hos oss blir du studieklar for en akademisk økonomiutdannelse. Vi har et bredt utvalg av økonomifag og vi har matematikken du trenger for å komme inn på de viktige studiene.

Tine MatCup

Elever fra Vestby vgs har vært med på arrangementet TINE MatCup i Stavanger, hvor Albin og gjengen har deltatt i finalen.

Til toppen