Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Velg et BIM-studium på heltid eller deltid

Med BIM-kompetanse innen bygg og anlegg har du mange muligheter innen konstruksjon, installasjon og anlegg. Det er flere fordeler ved å studere på deltid eller fulltid.    

NM i Engelsk

Skolevinner Sofie Sørdal-Svendsen (2STC) deltok i finalen i NM i Engelsk onsdag 17. februar.  

Plan for undervisningen 12. - 16. april

Det er planlagt for RØDT nivå også i uke 15.  

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

Fra 12. april: Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Plan for undervisning 7. - 9. april

Vi fortsetter på RØDT nivå i dagene etter påske. Første skoledag etter påske er onsdag 7. april.  

Hvorfor er skolen fortsatt åpen?

Vi får henvendelser fra bekymrede elever og foresatte som lurer på hvorfor skolen fortsatt er åpen når samfunnet rundt stenger ned. Her følger noen avklaringer som vi håper kan berolige og bidra til forståelse.      

Nytt smittetilfelle ved Vestby vgs

En elev ved vår skole har testet positivt på Covid-19. Sammen med smitteteamet i Vestby kommune har vi kartlagt hvem som kan være å anse som nærkontakter til den aktuelle eleven.        

Plan for undervisning 16. - 19. mars

Vi er over på RØDT nivå og går derfor inn i en ny periode med en kombinasjon av digital hjemmeundervisning og vanlig undervisning. Her er oppmøteplanene for uke 11.  

Over til RØDT nivå fra tirsdag 16. mars og frem til påske

Etter dialog med kommuneoverlegen er vi tilbake på RØDT nivå. Oppmøteplaner for resten av uken blir lagt ut på Teams ca. kl. 16.00 i dag og blir publisert på hjemmesiden i morgen, tirsdag 16. mars.    

Til toppen