Aktuelt

Er du klar over at Norge skriker etter nye ingeniører?

Ifølge Teknisk Ukeblad vil det bli behov for opptil 6000 nye ingeniører.  Forskerlinja vår gjør deg studieklar for ingeniørstudier, grønn energi og teknologi!

Ønsker du en økonomiutdannelse - vi har matematikken og økonomifagene du trenger

Hos oss blir du studieklar for en akademisk økonomiutdannelse. Vi har et bredt utvalg av økonomifag og vi har matematikken du trenger for å komme inn på de viktige studiene.

Tine MatCup

Elever fra Vestby vgs har vært med på arrangementet TINE MatCup i Stavanger, hvor Albin og gjengen har deltatt i finalen.

Hvordan søke Europa og Friluftsliv

Plusstilbud Europa og programfag Friluftsliv er ikke søkbare tilbud i Vigo. Søkere som er interessert i disse tilbudene må søke studiespesialisering ved Vestby vgs i Vigo, og i tillegg fylle inn egne søknadsskjema her på skolens hjemmeside.

Vestby videregående skole søker ny rektor

1. februar 2023 går vår nåværende rektor Brit Marie Helle over i ny jobb. Assisterende rektor Ole-Petter Almås blir konstituert rektor fra og med samme dato.

Foresattemøter og fagsamtaler Vg1

Onsdag 23. november inviterer vi til foresattemøter for Vg1 studiespesialisering (inkludert forsker) og til fagsamtaler for både Vg1 yrkesfag og studiespesialisering. 

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Julemarked 1. desember kl. 16.00 - 19.00

Vestby videregående skole ringer julen inn med vårt årlige julemarked.  

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.