Aktuelt

Tine MatCup

Elever fra Vestby vgs har vært med på arrangementet TINE MatCup i Stavanger, hvor Albin og gjengen har deltatt i finalen.

Hvordan søke Europa og Friluftsliv

Plusstilbud Europa og programfag Friluftsliv er ikke søkbare tilbud i Vigo. Søkere som er interessert i disse tilbudene må søke studiespesialisering ved Vestby vgs i Vigo, og i tillegg fylle inn egne søknadsskjema her på skolens hjemmeside.

Vestby videregående skole søker ny rektor

1. februar 2023 går vår nåværende rektor Brit Marie Helle over i ny jobb. Assisterende rektor Ole-Petter Almås blir konstituert rektor fra og med samme dato.

Foresattemøter og fagsamtaler Vg1

Onsdag 23. november inviterer vi til foresattemøter for Vg1 studiespesialisering (inkludert forsker) og til fagsamtaler for både Vg1 yrkesfag og studiespesialisering. 

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Julemarked 1. desember kl. 16.00 - 19.00

Vestby videregående skole ringer julen inn med vårt årlige julemarked.  

Stipend til barnevernsbarn som går på videregående skole

Om du er eller har vært barnevernsbarn og går på videregående skole har du mulighet til å søke stipend fra Landsforeningen for barnevernsbarn (LBF) . Fristen for å søke stipendet er fredag 28. oktober.  

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr vaksinering mot hjernehinnebetennelse på skolen i desember. Påmelding mot betaling med Vipps i skolens resepsjon innen 29. november.    

Har du vært avgangselev på videregående skole en av de tre siste årene og fått ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleåret 2019–20, 2020–21 og 2021–22.  

Ledige plasser på Forskerlinja

Vi har fortsatt noen ledige plasser på Vg1 Studiespesialisering med forskerlinje.