"Talentfabrikken" eller "Mini Statholdergaarden"

Restaurant og matfag her på Vestby har fått kallenavn som "Talentfabrikken" og selveste Bent Stiansen omtaler oss som "Mini Statholdergaarden" og sier videre at den neste Bocuse d`Or vinneren meget godt kan komme fra Vestby videregående.

To elever på restaurant FYR Bistronomi & Bar, sammen med tidligere eier av restauranten og tidligere elev ved Vestby vgs. - Klikk for stort bildeTo av våre elever som er i gang med prepping av mat på restaurant FYR Bistronomi & Bar. Robert Eik

Vestby avis har besøkt noen av våre elever som jobber under vingene til kokker i verdensklasse samt en tidligere elev fra YSK-løpet som i dag jobber som sous- chef på FYR Bistronomi & Bar, i tillegg til å være kokk på landslaget.
Igjennom artikkelen kan du møte elevene som har utplassering i anerkjente restauranter i Oslo med alt fra streetfood, klassisk- og thaimat, i tillegg til stjernekokkene bak restaurantene hvor lovordene om Vestby vgs sitter løst.


-Elevene våre skiller seg ut da de både har gode basiskunnskaper i tillegg til at de kan «dansen» på kjøkkenet

-Linjen har rykte på seg for å være den beste på østlandsområdet. Vi har hatt flere utplasseringselever og lærlinger fra Vestby tidligere, og vært veldig fornøyd.
 

En våre elever som har forberedt og gjort klar maten som skal serveres til forventningsfulle gjester. - Klikk for stort bildeEn av våre elever som er på veg til å servere forventningsfulle gjester. Robert EikLes hele artikkelen her:
Talentfabrikken i Vestby