Mailand videregående skole

  • Substantia ble norgesmestre i kategorien bærekraft NM for Ungdomsbedrifter: Substantia fra Mailand ble norgesmestere i bærekraft!
    Vi gratulerer: Under NM for ungdomsbedrifter ble Substantia UB kåret til vinner i kategorien bærekraft. Dette sa juryen om Substantia: «1. plass: Denne bedriften er innovativ gjennom å tilby en ny og sirkulær løsning til en av Norges viktigste industrier. I tillegg snur de et bærekraftsproblem om til en forretningsmulighet. De bruker lokalt matsvinn som næring til larvebasert laksefor, og erstatter dermed dagens løsning som i stor grad baserer seg på regnskogsareal.»
  • Elever fra 2MKA Mailand vgs til finale i årets Death Trip finale
    Gratulerer som finalist i årets DeathTrip-finale Deathtrip er en årlig konkurranse som arrangeres av ung i trafikken. Mailand og 2MKA har kommet videre til finalen i DeathTrip med deres kampanje «Når fylla har skylda, Kan du legge nøklene på hylla». Deathtrip har fått inn over 100 bidrag fra medieskoler i hele landet og har kommet frem til de 10 juryen i utvelgelsen mener er verdige finalister. Finalen avholdes i Oslo på Saga Kino den 10. mai 2022 kl. 10:00. En jury bestående av fagpersoner og ungdommer vil bedømme bidragene og til slutt kåre en første-, andre- og tredjeplass. Konferansier for dagen er Leo Ajkic, som blant annet har vært programleder for Rus på NRK.

Aktuelt

Kalender

Til toppen